Орест Сарматський

У Тернополі тендерний новачок за майже 36 млн грн береться за реконструкцію університетського стадіону

stad-ingul (Copy)

Тернопільський національний педагогічний університет зробить реконструкцію власного стадіону за 35,6 мільйонів гривень.

Роботи на замовлення закладу виконуватиме ТОВ «Спорт Буд Україна», яке перемогло у тендері та підписало відповідний контракт, інформує видання «Наші гроші. Львів».

- Передбачено, що підрядник нанесе штучне покриття на ігрове поле, облаштує бігові доріжки, трибуни та господарську будівлю. Також встановлять інформаційні табло, зовнішнє освітлення та систему дренажу. Завершити реконструкцію планують до березня наступного року, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що окрім переможця, участь у торгах взяло ще шість компаній. Три із них пропонували здійснити ремонт стадіону дешевше.

Наприклад, остаточна пропозиція ТОВ «Торгово-промислова компанія «Будспорт» була на 3,7 млн грн дешевшою, а ТОВ «Будремсервіс» і ТОВ «Укргрінспорт» на 1,2 та 860 тис. грн відповідно. Проте тендерний комітет відхилив усі ці пропозиції через помилки у кошторисах.

 

Довідково

«Спорт Буд Україна» створено лише наприкінці минулого року. Його директоркою та власницею є мешканка Дніпра Наталія Ачкасова. Іншого бізнесу у Ачкасової немає. Наразі компанія отримала вже два державних підряди на загальну суму 52,6 млн грн: на реконструкцію стадіону у Тернополі і на будівництво комплексу спортивних майданчиків у місті Таврійськ (Херсонська область) за 17 млн. грн.

Фото ілюстративне: Futboll.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео