Як зберегти здоров'я поміж святковими застіллями

2553708

Щоб ситні застілля негативно не відбивалися на нашій фігурі, обличчі і на загальному стані організму, необхідно дотримуватися кількох простих правил.

Сьогодні ми розповімо вам, як відійти після новорічних свят.

Перше важливе правило - слід більше часу проводити на свіжому повітрі.

Практично всі святкові дні ми проводимо за столом, оскільки постійно ходимо в гості або ж приймаємо гостей у себе вдома. Тому, мало хто може похвалитися своєю активністю в цей період. Але зараз саме час вийти на вулицю і зробити кілька ковтків свіжого повітря, прогулятися.

Необхідно якомога більше ходити пішки. Якщо в запасі є ще кілька вихідних, то не варто витрачати їх на просиджування перед телевізором чи на спання. Краще піти на каток, в парк, чи просто «мотати кола», гуляючи по місту.

Організму необхідний відпочинок і розвантаження!

Тож не забувайте про правильне харчування. Адже наш організм дуже втомився від солодощів і жирної їжі і від цього йому просто необхідно відпочити.

Тому, не буде зайвим відвести кілька днів на його розвантаження. На сніданок найкраще їсти вівсяну кашу, а парові, грильовані чи відварні овочі чудово підійдуть для обіду і вечері. Для того, щоб водний баланс відновився, а також підвищився тонус нашого організму, можна приготувати чайний напій. Для цього слід заварити два літри хорошого, листового зеленого чаю, додавши в нього лимон. Після того, як він охолоне, можна його пити протягом всього дня.

Необхідно позбутися набряків.

Цю проблему можна легко виправити за допомогою контрастних умивань або масажів обличчя  за допомогою заготовлених відварів трав кубиками льоду.

Ми пам’ятаємо про вітаміни.

Можна купити вітамінний комплекс і приймати його профілактично – до місяця часу. Адже взимку, навіть не дивлячись на те, що ми вживаємо овочі та фрукти, нам все одно дуже не вистачає вітамінів.

Режим дня необхідно привести у норму.

Вчасно лягайте спати. Рекомендується не пити багато рідини ввечері, а також не приймати їжу після сьомої вечора. Перед тим, як лягти в ліжко, обов'язково приймаємо теплу заспокійливу ванну. Вона допоможе нашому організму розслабитися.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео