Олеся Поліщук

Народний обранець із Тернопільщини підбив підсумки року

134729770_2681892818788014_4661373862631373057_n

Народний депутат України Іван Чайківський підсумував рік, що минув. Проміжні підсумки він робить двічі - в день свого народження та наприкінці року.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, 2020-й був непростим.

- До економічних та суспільних негараздів в нашій державі додався невидимий та невивчений досі ворог – коронавірус. Але ми об’єднали волонтерів, започаткували роботу Гуманітарного штабу та взяли організаційні і матеріальні питання безпеки наших лікарів під свою опіку. Майже 3 мільйони гривень – це ті гроші, які місцевий бізнес довірив нам для боротьби з Covid-19, бо побачив нашу реальну волонтерську роботу у боротьбі з вірусом та безгосподарністю влади, - написав Іван Чайківський.

Також він пригадав минулорічні успішно проведені місцеві вибори.

- Люди нам повірили і до влади обрали господарів, які взяли на себе відповідальність за будівництво міцних економічних підвалин майбутнього розквіту наших громад. Бо ми хочемо, щоб на Тернопіллі жили заможні родини та щасливі люди, - зазначив політик партії «За майбутнє».

У 2021 році Іван Чайківський просить пам’ятати, що тільки ми є господарями нашого життя.

- Щоб кожен з нас всі зміни, які ми хочемо бачити в нашому житті і суспільстві, починав з себе, - зазначив депутат у своєму відеозверненні. - Давайте більше помічати добро, навчимося його цінувати та не пропускати нагоди дарувати добро ближнім.

Фото й відео зі сторінки Івана Чайківського у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео