Олеся Поліщук

На Тернопільщині розпочинається зимовий відеоконкурс

unnamed (1)

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» оголосив про старт відео конкурсу «Спортивна зима».

Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації.

Конкурс триватиме з 18 січня до 25 лютого 2021 року.

– Головна мета заходу – популяризація активного дозвілля в зимовий період. Усі надіслані на конкурс відеоролики мають відображати активний спосіб життя людей від молодшого до старшого віку, як на свіжому повітрі, так і в приміщенні. Участь у ньому можуть взяти всі бажаючі, – йдеться у повідомленні.

Відеоролики можна надсилати на електронну адресу: tr_sport@ukr.net та через меседжер на фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Конкурсні роботи мають бути авторськими. Участь може брати лише один відеоролик одного автора. Матеріали повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати низці вимог

Переможців та призерів обласного відео конкурсу «Спортивна зима», яких визначатиме журі, обіцяють відзначити медалями та сувенірами.

Докладно ознайомитися з вимогами Положення щодо проведення конкурсу, можна на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео