Оксана Бучко

У новому спортивному комплексі у Тернополі будуть безкоштовно тренувати обдаровану молодь (відео)

IMG_6259

Унікальний спортивний комплекс відкрили у Тернополі 30 січня. Як розповів засновник Workout Hall, заклад вирізняється комфортними умовами та чималим вибором секцій. 

- Це одна з моїх мрій, які вдалось реалізувати. Це наш не перший зал, попередні – це зали, на яких ми вчились, щоб зробити найкращий, в якому було б все. Тут є 300 шафок для роздягання, надсучасна система вентиляції - протягом 40 хв. проходить близько 4 тис м кубічних повітря. Тож це будуть комфортні заняття спортом, в час пандемії це особливо важливо. Зал також є унікальний тим, що має більше 1000 м кв і охоплюється тут близько 10 дисциплін, - розповів засновник спортивного комплексу, голова обласної Федерації змішаних єдиноборств ММА України Богдан Юлик 

Замість перерізання червоної стрічки подію символічно розпочали із знищення плакату-мішені. Запрошений на відкриття народний депутат України Іван Чайківський переконаний, подібні заклади відіграють важливу роль у формуванні правильних поглядів і здорового способу життя серед молоді. 

- Тут оздоровлюватимуться наші діти. А це надзвичайно важливо. Хочу також наголосити на соціальній складовій. Всі діти, які будуть мати бажання займатися, рости і ставати чемпіонами, будуть робити це  у залі безкоштовно. Адже далеко не кожна сім’я може дозволити собі дорогий шикарний зал, - зауважив народний депутат України, (депутатська група «За майбутнє») Іван Чайківський.

Заохочували займатися спортом засновники клубу і народних депутатів, подарувавши їм іменні боксерські рукавиці.  

- Дуже класно для дітей мати таку можливість проводити час. Ми також говорили про соціальну складову. Добре, що діти зможуть зміцнювати таким чином своє здоров’я. Бажаю удачі у цій корисній справі, - зазначив народний депутат України Ігор Василів.

Подбали у комплексі не тільки про якісну матеріально-технічну базу, але й про кваліфікованих наставників, вихованці яких вже мають гідні спортивні здобутки. Серед них - тернопільські боксери Арсен Шимків та Олег Миколів, їм сьогодні вручили звання майстрів спорту.

- Як усе вдається спортсменам і мені зокрема? Це наполегливі тренування два рази в день шість разів на тиждень, - поділився голова обласної Федерації тайського боксу Юрій Сенів. - Підготовка є дуже складною. Два наших боксери отримали звання майстрів спорту. Ми були на Чемпіонаті в Італії. Наші хлопці бились проти бразильців та іспанців.  Показали хороші результати.

У комплексі можна займатися йогою, фітнесом, стретчингом,  бойовими мистецтвами, для яких передбачені октагон та ринг, а також відвідати тренажерний зал. 

[embed]https://youtu.be/fqyWpnyNpvY[/embed]

Відео Павла ЛЯЩИНСЬКОГО

Вибір читачів за тиждень

Відео