У Тернополі померла заслужена артистка України (фото)

143952108_4063136920371345_5931268507079789379_n

Сумну звістку повідомили в Тернопільській обласній філармонії. Передчасно відійшла у кращий світ артистка хору, заслужена артистка України Оксана Скрипчук. У травні вона мала відсвяткувати 50-літній ювілей.

- Схиляємось у скорботі та розділяємо великий біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття рідним і близьким. Нехай добрий, світлий спомин про Оксану назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував, – повідомляють у філармонії.

Оксана Скрипчук народилась 30 травня 1971 року в селі Бережанка Лановецького району разом сестричкою Ольгою. З дитинства сестрички-близнятка брали участь у різноманітних концертах в селі, районі, області. Закінчили Нікопольське педагогічне училище, здобувши фах вчителів початкових класів з музичним нахилом.

Згодом вступили до Київського інституту культури. Під час навчання Оксана співала у хорі Київського театру оперети. Після закінчення інституту спочатку працювала в Дрогобицькому музично-драматичному театрі, а згодом стала співачкою Тернопільської обласної філармонії.

За багаторічну творчу діяльність Оксана Володимирівна відзначена грамотами Тернопільського обласного управління культури, облдержадміністрації, обласної ради. 2017 року вона удостоєна звання заслуженої артистки України.

Фото Тернопільської обласної філармонії

Вибір читачів за тиждень

Відео