Гулянка в барі для жителя Тернопільщини завершилась зламаною щелепою

image

Суперечка між двома компаніями в одному із барів обласного центру завершилася бійкою. Як наслідок, двоє молодих чоловіків отримали травми, один із них – середньої тяжкості.

21 лютого близько 19.30 до співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення про бійку в одному із барів. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

На підмогу поліцейським також прибув наряд військовослужбовців, які патрулювали неподалік. Вони припинили порушення громадського порядку.

Як з’ясувалося, конфлікт виник між двома компаніями, які відпочивали у закладі. Словесна суперечка переросла у бійку. В результаті тілесні ушкодження отримали двоє тернополян. Вони звернулися за меддопомогою. У 36-річного чоловіка медики діагностували численні ушкодження голови та перелом щелепи, у ще одного потерпілого - забій грудної клітки та обличчя.

Тривають слідчі дії. Поліцейські встановлюють усіх учасників інциденту, а також його свідків та очевидців.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео