На Тернопільщині собака допоміг упіймати крадія (фото)

10.53.07

У Підволочиську службовий собака допоміг упіймати зловмисника, у якого вилучили краденого на понад 30 тис. грн. Правоохоронці зі своїм чотирилапим підопічним спрацювали оперативно. Підозрюваний навіть не встиг продати викраденого товару.

– До чергової частини відділення поліції у Підволочиську надійшло повідомлення про крадіжку з торгового закладу, що займається реалізацією мобільної техніки та комплектуючих. Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що зловмисник проник до магазину, розбивши молотком склопакет металопластикових дверей. Зникло дев‘ять смартфонів загальною вартістю майже 33 тисячі гривень, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Вийти на слід зловмисника поліції допоміг кінолог разом зі службовою собакою. За декілька годин особу ймовірного  злочинця встановили.

10.52.50
10.52.50

Раніше судимий 41-річний житель Підволочиська на той момент уже шукав місця реалізації краденого.

– Поліцейські випередили  крадія і не дали йому довести злочинний намір до кінця: зловмисника затримали в Тернополі, коли той активно шукав покупців на крадені смартфони. Усі гаджети вилучили, – йдеться у повідомленні.

Якщо провину підозрюваного доведуть, йому загрожує позбавлення волі від трьох до шести років.

Фото відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео