Олеся Поліщук

Сьогодні для учнів Тернопільщини завершується реєстрація на ЗНО

image

5 березня – це останній день, коли випускники можуть подати документи для участі у реєстрації на ЗНО у 2021 році.

Про це нагадують на сайті Міністерства освіти і науки.

- Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть, - йдеться у повідомленні.

Перевірити стан опрацювання реєстраційних документів після надсилання можна за допомогою спеціального сервісу. Для цього до нього потрібно ввести номер реєстраційної картки. Документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше ніж протягом 10 робочих днів.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа, що реєструвалась, отримує в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням. Якщо Сертифікат не надійшов, слід перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО цьогоріч стартує 21 травня тестуванням з хімії й триватиме до 15 червня, коли відбудеться ЗНО з географії.

Про всі деталі цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання можна дізнатися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео