Дарія Шевченко

15 грамів підозрілих речовин виявили тернопільські нацгвардійці

огп тернопіль

Впродовж кількох годин тернопільські нацгвардійці та поліцейські натрапили на осіб, які підозрюються у споживанні та збуті ймовірних наркотичних речовин. Так, на вулиці Привокзальній виявили чоловіка, який при зустрічі з правоохоронцями почав уникати їх.

Патрульні вирішили поспілкуватись із невідомим. Він згодом повідомив, що має при собі заборонені речовини. Під час обшуку у чоловіка виявили порошкоподібну речовину синього кольору вагою близько 8 грамів. Схожа ситуація трапилась у парку Національного Відродження.

- Під час самостійного патрулювання по парку Національного Відродження гвардійцями 2 батальйону 2 Галицької бригади було помічено чоловіка, що щось шукав біля дерев. Біля нього знаходився предмет кустарного виробництва, для вживання наркотичних речовин. Після того, як чоловік помітив правоохоронців, він поклав на землю паперовий згорток з газети. На запитання, що знаходиться у згортку, останній повідомив, що там знаходиться наркотична речовина, а саме марихуана. Вага ймовірних наркотичних речовин склала близько 6 грамів, - повідомляє прес-офіцер Національної Гвардії України Аліна Новікова.

Через деякий час у тому ж самому парку гвардійці та поліцейські помітили ще двох підозрілих громадян. Вони мали при собі 1 грам ймовірних наркотичних речовин, а саме таблетку «Субітекст». На місце подій було викликано слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин.

Фото Аліни Новікової

Вибір читачів за тиждень

Відео