Віра Олександрович

Двоє «коронованих» депутатів Тернопільської міської ради лежать в одній палаті

Гевко_ф

Двоє депутатів Тернопільської міської ради захворіли на COVID-19 і навіть лежать в одній палаті.

Про це сьогодні, 13 березня, повідомив Віктор Гевко на своїй сторінці у «Фейсбуці». У дописі, зокрема, йдеться (цитуємо): «Ну, що, друзі, корона добралася і до мене! І до @denis_farionchuk! Лежимо разом в лікарні. Дякуємо лікарям за догляд і турботу. Вже стає трохи краще, ми тут вже не перший день. Усе по-трохи! Скоро надіємося вийти на волю із 36,6. А Вам усім - здоров’я. Бережіться! Передачок не треба, все є. Можна лайк за здоров’я…»

Зауважимо, коментарів і побажань одужання під цим дописом – чимало. Причому Віктор Гевко зізнається, що хворів - не в легкій формі. Не дивно, що потрапив у лікарню.

Знімок екрана 2021-03-13 180150
Знімок екрана 2021-03-13 180150

До речі, на сесії Тернопільської міської ради, що відбулася 5 березня, цього депутата від «Слуги народу» не було. Причину ніхто не вказував. Натомість його колега Денис Фаріончук не лише брав участь у голосуваннях, а й виступав з трибуни озвучував звернення про місцевий референдум. Що цікаво, виступав він – без індивідуальної маски, тому інші депутати і міський голова Тернополя мали б потурбуватися про своє здоров’я.

Farionchuk
Farionchuk

Нагадаємо, на сесії Тернопільської міської ради, що відбулася 5 березня, розглянули зміни до бюджету та чимало інших важливих питань. Серед земельних питань було й питання нардепа від «Слуги народу». Старший брат Віктора Гевка - Володимир хотів отримати землю під будівництво гаража у центрі Тернополя.

Фото зі сторінки Віктора Гевко  у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео