Депутати призначили керівника Теребовлянської центральної районної лікарні

image

Відбулось чергове засідання сесії Тернопільської районної ради. Депутати проголосували за ряд питань, а також підтримали кілька політичних звернень. Зокрема, з вимогою звільнити в’язня Кремля Олега Приходька, прийняти закон про колабораціонізм та не змінювати закон про підтримку української мови.

Був ряд питань, які викликали значний інтерес як у мешканців громади, так і в депутатів. Безумовно, важливим  питанням було затвердження звітів комунальних установ, була певна дискусія, в результаті якої ми підтримали, наша фракція наполягла на тому, щоб підтримати ефективних керівників комунальних установ, зокрема БТІ колишнього Тернопільського району, і звіт було прийнято,  розповідає Ігор Качмарський, уповноважений представник фракції «За майбутнє» у Тернопільській райраді.

IMG_0559 (Copy)
IMG_0559 (Copy)

Внаслідок ліквідації старих районів і утворення великого Тернопільського району, довелося припинити діяльність певних підприємств та організацій.  Заступниця голови Тернопільської районної ради, представниця команди Івана Чайківського «За майбутнє» Уляна Хом’як на засіданні сесії закликала колег докласти максимум зусиль для того, щоб зберегти робочі місця.

Багато людей залишається без роботи і тому, де є якийсь шанс, щоб люди залишалися, працювали, ми повинні взяти на себе цю відповідальність і поставитись до ситуації з розумінням. Подивіться на бік цих людей, про яких ми зараз говоримо, це люди десь на межі того віку, або їм залишилося ще кілька років до пенсії допрацювати, вони вже реально не знайдуть собі роботу, це не вартує нам ніяких зусиль, ніяких затрат. По друге, за тими людьми також стоять і самі будівлі, які вони утримують. Якщо ми це позакриваємо, ми відкриваємо двері до нових проблем: що буде з цими будівлями, куди вони підуть і почнеться знов якісь не зрозумілі рухи туди-сюди. Тому краще тримати ситуацію під контролем, стабільно і дати шанс людям працювати, розповідає заступниця голови Тернопільської районної ради, представниця команди Івана Чайківського «За майбутнє» Уляна Хом’як.

Також депутати призначили Михайла Никеруя директором Теребовлянської центральної районної лікарні.  Його кандидатуру одноголосно підтримали члени конкурсної комісії та представники усіх фракцій райради.

Була членом конкурсної комісії, яка була зібрана з метою обговорення і призначення головного лікаря Теребовлянської ЦРЛ. Були дуже вражені презентацією, яку нам запропонував Никеруй Михайло Степанович, він був єдиною кандидатурою на цю посаду. Заклад насправді вражає. Це є заклад європейського зразка, зазначає Тетяна Безкоровайна, депутатка Тернопільської районної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Михайло Никеруй ось уже 7 років діючий керівник цієї лікарні і встиг зарекомендувати себе, як хороший господар, чим і заслужив авторитет у громаді.

Запрошую вас в гості, не як пацієнтів, подивитися, що як зроблено і я думаю, що ми дальше будемо спільно працювати разом з вами на розбудову медицини нашого краю, запрошує Михайло Никеруй, директор КНП «Теребовлянська центральна районна лікарня».

Вибір читачів за тиждень

Відео