Оксана Бучко

Готувати страви з меню Клопотенка готові в ліцеї на Тернопільщині (фото)

167280352_266759628324698_1613989339825869131_n

Новий харчоблок та сучасна медіатека – такі оновлення відбулись у Теребовлянському профільному ліцеї.  Перш за все у закладі зможуть готувати страви з меню Євгена Клопотенка, тож харчування стане кориснішим для студентів. А медіатека зробить в рази продуктивнішим процес навчання.

У їдальні ліцею відтепер працюватимуть на сучасному обладнанні. Адже без цього ніяк не вдасться впровадити рекомендоване нове шкільне меню, про яке вже розповідали у Тернополі експерти.

Одночасно із підняттям рівня комфорту у закладі підсилили навчальну складову.

- Медіатека – це сучасний простір, який  шляхом перетворення шкільної бібліотеки. Тут облаштовано кілька зон, кожна з яких має своє функціональне призначення. Вартість проекту - 1,5 млн. грн, - інформує очільник області Володимир Труш.

167393647_266758511658143_3761608079687432681_n
167393647_266758511658143_3761608079687432681_n

167417534_266759168324744_5308794154099066686_n
167417534_266759168324744_5308794154099066686_n

167346450_266758794991448_2605896364005358740_n
167346450_266758794991448_2605896364005358740_n

А на харчоблок з обласного бюджету спрямували майже 160 тис. грн. Загальна вартість проекту з обладнання харчоблоку – 527 тис. грн, з них частка співфінансування із обласного бюджету – 158,1 тис. грн (30%).

167515927_266759264991401_6114278147619097825_n
167515927_266759264991401_6114278147619097825_n

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео