Дарія Шевченко

Іван Чайківський: «Бути господарем – означає брати на себе відповідальність» (відео)

174840284_2757555927888369_326893950580418063_n

Днями Іван Чайківський, народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» у Тернопільській області, подякував небайдужим жителям громад за те, що напередодні великодніх свят долучились до благодійних акцій, висадки дерев, озеленення планети та проведення толок.

– Сьогодні я надзвичайно гордий і вдячний! Бо мені вдалося згуртувати людей не тільки слова, але й діла. Цієї весни ви ще раз довели, що готові докласти максимум зусиль, щоб Україна процвітала. Щоб кожна громада ставала щодня кращою. Щоб майбутні покоління уже не знали приказки про хату скраю. Протягом цієї весни ми прибирали узбіччя доріг, впорядковували території шкіл, лікарень, сіл, парків, кладовищ не чекаючи, що хтось допоможе. У той же час ми переконані – у господарці немає місця політиці. Тому ми організовували толоки та садили дерева як самі, так і долучалися до акцій інших, бо готові працювати спільно на благо Тернопільщини, – сказав Іван Чайківський.

Нагадаємо, у Козівській та Великоберезовицькій громадах представники команди Івана Чайківського «За майбутнє» висадили «Алею майбутнього».

Фото, відео зі сторінки Івана Чайківського

Вибір читачів за тиждень

Відео