На Тернопільщині з будинку самотньої пенсіонерки вкрали 17 тисяч гривень

f387637--------5

У крадіжці заощаджень пенсіонерки співробітники Заліщицького відділення поліції підозрюють трьох жінок. Правоохоронці встановили автомобіль на якому пересувалися зловмисниці та вживають заходів для розкриття злочину.

Потерпіла від крадіжки - 84-річна жителька Товстенської селищної територіальної громади. Зі слів потерпілої, до неї на подвір’я прийшла невідома жінка і попросила попити води. Пенсіонерка не відмовила та сказала зачекати на вулиці. Допоки вона набирала воду, незнайомка проникла до середини будинку. Почала розмовляти з господинею, пише dosie102.te.ua.

Згодом за зловмисницею в помешкання прийшли ще дві жінки. Допоки двоє із них відволікали увагу пенсіонерки, їхня спільниця знайшла сховок з грошима та викрала звідти 17 тисяч гривень. Після цього усі троє втекли.

Поліцейські розшукують зловмисниць, які, зі слів очевидців, пересувалися на синьому автомобілі марки «Москвич». Відомості за даним факто внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Жителів області поліцейські застерігають не пускати до своїх господарств чи помешкань незнайомців, не ставати до розмови з ними. Якщо ви помітили в своєму населеному пункті підозрілих осіб, які ходять по будинках під різними приводами, не будьте байдужими, зателефонуйте на лінію «102». Правоохоронці виїдуть, перевірять документи у незнайомців та з’ясують мету їхнього візиту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео