Юля Вітюк

Депутати Підгаєччини підтримують школи громади 

IMG_5057

Депутати Підгаєцької міської ради від партії «За майбутнє» Ганна Цяпута і Петро Заставецький запустили челендж з метою підтримки шкіл, які через недостатнє фінансування і малу наповнюваність класів під загрозою закриття. Сьогодні вони передали необхідні засоби для ремонту школи у селі Мужилів, а саме 24 літри фарби та пензлі.

Про це повідомили у соціальних мережах партії «За майбутнє».

Петро Заставецький, депутат Підгаєцької міської ради від партії «За майбутнє» вважає, в час, коли  триває оптимізація мережі навчальних закладів, потрібно підтримувати школи у громадах.

– За кошти місцевого осередку політичної партії “За майбутнє” закупили фарбу і передали школі в селі Мужилів. Ще плануємо придбати для шкіл у селах Голгоча і Угринів. Закликаємо підтримати нашу ініціативу й інших депутатів, місцевих підприємців. Школи нашої громади потрібно зберегти, реорганізація повинна бути продумана і безболісна. Наразі тривають громадські слухання щодо подальшої долі освітніх закладів, – повідомив Петро Заставецький, депутат Підгаєцької міської ради.

Такою ініціативою Ганна Цяпута, вчителька молодших класів Мужилівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступнів, подбала про заклад в якому працює.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео