У Тернопільській обласній раді обрали керівників двох закладів культури

3333

14 липня у Тернопільській обласній раді відбулися конкурси на заміщення вакантних посад директорів закладів культури в області. Обирали керівників Тернопільського обласного краєзнавчого музею і Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини.

Згідно з Законом, конкурсна комісія проводить співбесіди з кандидатами, під час яких заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку закладів культури на 1 та 5 років. Визначення переможців конкурсу відбувалися шляхом відкритого поіменного голосування. У конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського обласного краєзнавчого музею комісія підтримала кандидатуру Шатарського Яреми Дмитровича, а директором Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини обрали Ягодинську Марину Олександрівну.

Свої рішення конкурсна комісія передала голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку, щоб протягом двох місяців з дня внесення конкурсною комісією подання здійснити призначення обраних керівників відповідних закладів культури та укласти з ними контракти, - повідомляє Тернопільська обласна рада. Нагадаємо, у Тернопільській обласній раді було оголошено конкурси на заміщення вакантних посад керівників 13-ти закладів культури, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

Фото пресслужба Тернопільської облради

Вибір читачів за тиждень

Відео