Орест Сарматський

На Тернопільщині у мистецькій резиденції дует художників покаже щось оригінальне

220855545_3166020407017694_5677706055471919654_n (1) (Copy)

Як вже писав «Терен», у селі Травневе на Збаражчині діють відкриті майстерні Мистецької резиденції імені наймолодшого Героя Небесної Сотні Назарія Войтовича.

І ось, як повідомляють організатори, названо менторів проєкту. 

- Це -  дует Krolikowski Art, Александра Кроліковска та Александр Кроліковскі - Бонні та Клайд у світі мистецтва. Їхній інтерес обертається навколо тем комунікацій, утопічного мислення, архетипів та сучасної міфології в епоху пост-правди, зокрема, питання довіри і нової щирості. Художні твори дуету - це те, що сучасна філософія описує як метамодерністське мистецтво, іронічне та наївне, романтичне та концептуальне одночасно, - йдеться у повідомленні.

Дует художників Александера Кроліковскі та Александри Кроліковскі, сформований в 2007 році у Севастополі. З 2014 року, працює в Києві. Основними медіумами Krolikowski Art є візуальні мистецтва, інсталяція, нові медіа, перформанс.

Нагадаємо, відкриті майстерні Мистецької резиденції імені наймолодшого Героя Небесної Сотні Назарія Войтовича триватимуть до 8 серпня. Творчі особистості з різних куточків України створюватимуть у Травневому певні художні образи. 

Усі творчі доробки, що реалізують під час мистецьких майстерень у Травневому, покликані вшановувати пам'ять наймолодшого Героя Небесної Сотні Назарія Войтовича, на честь якого Збаразькою міською громадою і був  створений кілька років тому цей проєкт.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео