Тернополянам на замітку: розвиваємо особистий блог в інстаграм

gettyimages-858489898

Традиційно щочетверга «Терен» розповідає про блогінг в інстаграмі. Ми з вами уже говорили про оформлення профілю, постів та сторіс. А сьогодні, 29 липня, продовжимо говоритимо про шляхи розвитку особистого бренду.

Аналіз статистики

Візьміть за правило регулярно аналізувати статистику своєї сторінки - так ви зрозумієте, які публікації мають більший відгук, на який контент варто направити свої зусилля, що подобається підписникам, а що ні.

Колаборації з іншими блогерами / експертами

Конкуренти - не завжди ваші суперники. З деякими з них можна брати участь в спільних проектах, проводити разом прямі ефіри, піарити один одного в Інстаграм (робити згадки в постах, ставити позначки на публікаціях). Для блогерів це давно стало одним із способів отримання додаткової аудиторії.

Розвиток свого бренду

Розвивайтеся як бренд - розширюйте свої компетенцію, вивчайте конкурентів, виступайте, стежте за трендами, створюйте нові проекти, розширюйте лінійку продуктів (наприклад, випустіть нову книгу або проведіть вебінар). Загалом, робіть те, що роблять звичайні бренди, щоб залишатися на слуху.

Пам’ятайте, розкрутка особистого бренду в Інстаграм - це інвестиція в майбутнє, яка дозволить заробляти на своєму образі і популярності довгі роки. Для експерта розкручений особистий бренд - це можливість підвищити вартість своїх послуг або продавати експертний контент, для блогера - фактор залучення рекламодавців і шлях до популярності за межами Інстаграм, для підприємця - можливість підвищити продажі бізнесу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео