Юля Вітюк

У Петриках капітально ремонтують дорогу (відео)

343

Капітальний ремонт дороги на вулиці Тернопільська у селі Петриків Великоберезовицької громади не проводили 20 років. Люди скаржилися, що дорога у поганому стані, але невдовзі про цю проблему вони забудуть, адже сьогодні тут закінчують оновлення та стелять асфальт.

- Дана вулиця була запланована нашою командою ще з весни її зробити і фактично сьогодні ми реалізовуємо дану обіцянку перед громадою. Я хочу сьогодні подякувати всім підприємцям нашої Великоберезовицької громади, які чесно працюють, чесно платять податки, тому що за ваші кошти,дорогі мої, ми можемо будувати прекрасні дороги, — говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

 

- Ми тішимося за Великоберезовицьку громаду. Об'єднання вже сьогодні дає позитивні результати і по кожному селу, населеному пункті є об’єкти соціальної інфраструктури, які сьогодні ремонтуються, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Андрій Галайко, Великоберезовицький голова розповідає, цього року у громаді планують виконати багато проєктів.

- В даний час проводяться дорожні роботи по вулиці Тернопільська, це капітальний ремонт, — говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова ( команда Чайківського «За майбутнє»).

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0wMD2wcyDYM&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%97%D0%90%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BD%D1%94[/embed]
Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео