Десять комплектів зимової військової форми для бійців АТО придбали автори 3D-книги

Десять комплектів зимової військової форми для бійців АТО придбали автори 3D-книги "Небесна сотня. Історія нескорених" за кошти, виручені із продажу цієї книги.

Нагадаємо, презентація 3D-книги відбулася восени цього року. Книга має декілька співавторів, які об'єдналися спільної ідеєю створити видання на честь Героїв Небесної Сотні з Тернопільщини. 

- Дякуємо всім, хто купує нашу книгу "Небесна сотня: історія нескорених". За виручені кошти ми маємо маємо можливість придбати необхідні речі для воїнів АТО, - каже один зі співавторів видання Михайло Жирівський. - Як ми і обіцяли, проект - благодійний і за перші виручені кошти нам вдалось придбати форму для бійців АТО.

Комплект військової форми складається з штанів, куртки та кітеля, додає Михайло. 10 таких комплектів 13 грудня вже відправили у Київську військову частину А0704 для Повітряних Сил Збройних сил України.

До слова, 3D- книгу можна придбати у найбільших книгарнях міста та онлайн за ціною 150 грн. Збір коштів для бійців АТО триває. Тепер автори книги планують придбати автомобіль для бійців. Телефон для довідок: 096-803-5390 – Михайло Жирівський.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео