Притула всіх розчарував: за майно не судився і ножі в екс-дружину не кидав

Про цікавий випадок, який трапився на весіллі Сергія Притули і Катерини Сопельник, шоумен розповів в інтерв’ю програмі «Світське життя». Цей факт, як виявилося, довгий час приховували від журналістів.

Тему свідомо зачепила ведуча Катерина Осадча:

 - Хочу привітати тебе з одруженням. Було пишне весілля у Львові. Загал від тебе такого не чекав, адже ти дорослий хлопець, провів мільйон весіль, достатньо цинічний, і тут - весілля, пишна біла сукня на нареченій, смокінг, доріжка, як в американському кіно. Чия це була ідея?

- Яким би я не був цинічним, я маю зважати не тільки на свої бажання. У нас не було жодного фокусника з голубами, не було ніяких "love-story", слайд-шоу, просто розкішне застілля зі спілкуванням.

 - Про твоє весілля ходило безліч пліток. Спочатку приховували, потім казали, що поліція приїжджала.

 - Дійсно, був наряд поліції, хтось викликав, людям здалося, що занадто голосно грала музика. Приїхали копи, до них вийшла Олена Кравець: "Шановна поліція, ми щось порушили?"  - спитала. Всі почали сміятися,Олена сказала, що не має селфі з копами, приїхала ще одна машина, щоб в неї було багато селфі. Якось поспілкувалися і поліція поїхала».

Сергій заявив, що йому надзвичайно неприємний той факт, що його називають негідником, який заради іншої покинув дружину з сином. За словами Притули, він вже три роки розлучений з мамою його дитини, і жодних конфліктів у них з цього приводу не було.

- Юля зараз готується стати мамою, ми тішимося за неї. В її чоловіка з моїм сином прекрасні стосунки, але людям завжди хочеться, коли люди розходяться, щоб були якісь скандали. Щоб літали ножі, щоб діти плакали, щоб судилися за майно і так далі. Я, на жаль, всіх розчарував, в мене такого немає.

 - Твоя колишня дружина готується вдруге стати мамою. Чи ти думаєш вдруге стати татом?

 - Ми будемо старатися, щоб хороших українців ставало більше.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео