15 тисяч 745 сторінок прочитали тернопільські другокласники

Виявляється, не всі тернопільські діти засиджуються біля комп'ютерів. 

У бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля" вручили грамоти та цінні подарунки найкращим «читайликам» 2-а класу Тернопільського навчально-виховного комплексу №35. Уявіть собі, що разом за три місяці школярики зуміли прочитати аж 15 тисяч 745 сторінок! Іншими словами - 355 книжок. І це при тому, що найпершим завданням у дітей було ходити до школи і старанно виконувати домашні завдання.

Працівники бібліотеки на чолі з її завідувачкою Галиною Компанієць та вчителькою Світланою Шимків доклали максимум зусиль, аби цей конкурс став цікавим і творчим, а не рутинним.

Приємно зазначити, що активну участь у процесі взяли безпосередньо батьки, а це тільки сприяло ще кращому зміцненню родинних стосунків у всіх сім'ях. 

Переможцями стали Василь Левандовський (1782 сторінки) і Назар Паласюк (1775) - гран-прі.

Перше місце у Станіслава Копистинського, Максима Киданюка та Іллі Маковецького, друге - у Єви Лотоцької, Андрія Мельника, Максима Супінського та Анастасії Пестрак. На третьому - Владислав Барасій, Владислав Корпан та Олеся Антошків. На четвертому - Платон Дутчак.

Семеро школяриків за найкраще написання власної казки отримали в подарунок від тернопільської письменниці Валентини Семеняк авторську книжку "Великі пригоди маленького люстерка".

Зоряна КОЛОСОК.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео