Тамара Коблик

19-річний тернополянин потрапив у ізолятор через катання на чужому авто

Під час їзди хлопець транспортний засіб пошкодив, а коли автівка не завелася, залишив її

Незаконне заволодіння транспортним засобом і як наслідок - ізолятор тимчасового тримання. Саме так завершилися розваги для 19-річного жителя Тернополя. Юнак взяв чужий автомобіль, аби покататися містом. Під час їзди хлопець транспортний засіб пошкодив, а коли автівка не завелася, залишив її.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про зникнення автомобіля марки Skoda Octavia на лінію «102» повідомив власник. Чоловік сказав, що залишив авто у дворі будинку в ніч з 13 на 14 лютого. Вранці транспорту вже не було.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами слідчі поліції Тернополя встановили й місцезнаходження автомобіля, і його викрадача. Як з'ясувалося, до злочину причетний сусід потерпілого. За словами підозрюваного, у дворі будинку він знайшов ключі від автомобіля. На під'їзді розмістив оголошення про чиюсь згубу, вказавши свій номер мобільного. Проте ніхто не зателефонував і хлопець вирішив покататися.

Юнака затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому уже оголосили підозру згідно зі статтею 289 Кримінального кодексу. Сума збитків встановлюється. Триває слідство. 

Нагадаємо, на Тернопільщині зупинили п'яного водія на чужому авто.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео