Анастасія Кисіль

20 ножових ран і 4 порізи: на Тернопільщині вбивцю 19-річної дівчини засудили до довічного ув’язнення

IMG_5258

За умисне вбивство своєї знайомої мешканця Теребовлянщини засуджено до довічного позбавлення волі. Вбивця заперечував свою провину. 

Трагедія сталася трапилася в ніч із 13-го на 14 вересня 2019 року в селі Воля. Жертва злочину впродовж кількох років зустрічалася зі своїм 34-річним вбивцею.

У Національній поліції Тернопільської області кажуть, що 13 вересня  жителька Теребовлянщини  приїхала в район на свято разом з друзями. У момент, коли юнаки відійшли від подруг, до потерпілої підбіг колишній. Він з криками вдарив дівчину кулаком по обличчю, а потім, витягнувши ніж, став наносити їй удари. За дівчину вступився один з друзів. Його нападник також поранив. Залишивши скривавлену жертву на землі, вбивця втік та переховувався у лісі, неподалік власного помешкання.

Потерпіла померла дорогою до лікарні. Судові експерти нарахували  на її  тілі 20 ножових ран і 4 порізи.

- У Теребовлянському районному суді вбивця категорично заперечував свою провину та подав апеляцію попросивши колегію суддів перекваліфікувати його дії з умисного вбивства з особливою жорстокістю (п.4 ч.2 ст. 115 КК) на умисне вбивство (ч.1 ст. 115 КК), адже максимальний термін ув’язнення за цією статтею передбачає від 7-ми до 15 років позбавлення волі. Однак апеляційний суд залишив вирок без змін. Відхилив касаційну скаргу вбивці і Верховний суд України.  Вирок залишився незмінним, - йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео