Тамара Коблик

28-річний командир бойової машини отримав «Золотий Хрест» від головнокомандувача ЗСУ

Андрій Починок з тернопільської 105-ї бригади брав участь в бойових діях у Донецькій області, виконував завдання на Харківському напрямку

Командир відділення механізованої роти 83 окремого батальйону 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ молодший сержант Андрій на псевдо «Позитив» з перших днів повномасштабного вторгнення захищає українські території. Брав участь в бойових діях у Донецькій області, виконував завдання на Харківському напрямку. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів пресофіцер бригади Юрій Кульпа.

Він завжди в перших рядах. Постійно на передових позиціях. Відповідальний військовослужбовець, ефективно та вчасно виконує визначені завдання. Особливо проявив себе на Куп‘янському напрямку. Не боїться брати відповідальність на прийняття рішень у бойових діях, поважають його побратими, цінують, - відгукується командир підрозділу про свого бійця.

Завдяки мужності захисників наша країна в надійних і сильних руках. То ж нехай Господь береже кожного. Повертайтесь додому живими й здоровими. Слава Збройним силам України!

Довідково: нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача ЗСУ нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування та зразкову поведінку у повсякденній діяльності.

Фото зі сторінки Юрія Кульпи у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео