Дарія Шевченко

40 дітей військових з Тернопільщини улітку вирушать на оздоровлення до Латвійської Республіки

Діти з Тернопільщини відпочиватимуть та оздоровлюватимуться в одному з навчально-оздоровчих закладів дружньої країни

40 дітей військових з Тернопільщини улітку вирушать на оздоровлення до Латвійської Республіки. Про це перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук домовився з головою правління Латвійської залізниці пані Вітою Дололе-Андрес під робочого візиту в Латвійську Республіку, йдеться на сторінці Володимира Болєщука.  

Діти з Тернопільщини відпочиватимуть та оздоровлюватимуться в одному з навчально-оздоровчих закладів дружньої країни. 

Турбота про військовослужбовців та їхніх сімей – наш обов’язок. Вдячний члену правління Латвійської залізниці пані Віті Долоде-Андрес за великий внесок у підтримку України та українських дітей, - зауважив Володимир Болєщук.

Метою поїздки Володимира Болєщука був розвиток співпраці Тернопільщини з громадами Латвії та обговорення майбутніх спільних проєктів, спрямованих на підтримку України. Також під час візиту у співпраці з економічним аташе Латвійської Республіки в Україні, головою зовнішньоекономічного представництва Латвійської агенції інвестицій та розвитку в Україні паном Айнарсом Межулісом відбулися зустрічі у Союзі муніципалітетів Латвії, Міністерствах економіки та сільського господарства, Державному акціонерному товаристві«Latvijas dzelzceļš» (Латвійська залізниця), муніципалітеті Марупи, закладах освіти і культури Марупського краю, а також з підприємцями, які планують і розвивають співпрацю та допомогу Україні.

Фото зі сторінки Володимира Болєщука у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео