Олена Чепіль

Армспортсмени Тернопільщини привезли «золото», «срібло» й «бронзу» з чемпіонату Європи (фото)

0656

Як повідомляв «Терен», з 23 по 31 жовтня у Литві проходив Чемпіонат Європи з армспорту серед юнаків, юніорів та дорослих, на якому спортсмени Тернопільщині посіли призові місця.

З Тернопільської області участь у чемпіонаті взяло 6 спортсменів, які потрапили в збірну, вигравши чемпіонат України. Серед юніорів 1 місце на праву та ліву руку здобула Савелюк Олена й 4 місце, змагаючись правою рукою, виборов Білик Владислав. Серед молоді до 22 років «золоту» нагороду отримав Поліщук Максим на обидві руки та Бочков Святослав здобув 2 місце на ліку руку та 3 на праву. Серед дорослих «срібло» й «бронзу» здобув Пасєка Ігор й  у цій категорії 3 місце на ліву та 4 місце на праву руку виборов Стецюк Вадим.

- В Українській федерації армспорту змінився Голова федерації. Ми почали проводити спеціальні збори для підготовки на змагання міжнародного рівня. Саме це дуже зблизило та добавило командний дух, якого раніше не вистачало. Враження чудові, атмосфера шикарна й результатом також задоволений. Всі вболівали один за одного, підтримували та підказували, – розповідає перший переможець Чемпіонату Європи Максим Поліщук.

0ппп
0ппп

0

На змаганнях були присутні майже 400 учасників. Україну представляло понад 50 спортсменів, серед яких вихованці «Pushkar Gym» та учні ДЮСШ ім. А. Пушкаря із Кременця.

- Цю перемогу наша команда присвячує тренерам Пушкарю Андрію Анатолійовичу та Стецюку Вадиму Сергійовичу, – додає спортсмен.

5650
5650

05654645
05654645

В загальному командному заліку Україна посіла 1 місце серед 22 країн.

Фото надані Максимом Поліщуком

Вибір читачів за тиждень

Відео