Ростислав Фук

Аварії на Тернопільщині: одна автівка врізалася в скульптуру, друга - злетіла в кювет, третя – перевернулася (фото)

Серед потерпілих є діти

Перевищення швидкості, недотримання дистанції та ігнорування правил дорожнього руху - основні причини аварій на Тернопільщині протягом 28 квітня, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Так, на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» неподалік Зборова трапилась аварія з травмованими. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з'ясувалося, що водійка «Daewoo Lanos», рухаючись в напрямку Тернополя, не впоралася з керуванням та з’їхала в кювет. У результаті цього - двоє травмованих пасажирів, серед яких - 12-річний юнак. Хлопця госпіталізували в ортопедичне відділення.

Чергова ДТП з потерпілими трапилася між селами Мухавка та Свидова Чортківського району. Жителька селища Товсте, керуючи автомобілем «Fiat Doblo» та здійснюючи маневр повороту, не впоралася з керуванням та врізалася у скульптуру. До лікарні з переломами та іншими травмами доправили 55-річного пасажира.

З травмами потрапив до медзакладу й житель села Мала Горинка. 29-річний чоловік, керуючи «Citroen Jumpy», не впорався з керуванням і автівка перекинулася.

Про травмованого в ДТП підлітка на лінію «102» повідомила жителька Козівської територіальної громади. За попередньою інформацією, потерпілий їхав на електроскутері «Sinski 1500w» і потрапив під колеса автомобіля марки «Renault». Неповнолітнього госпіталізували.

Причини всіх аварій встановлять слідчі. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Нагадаємо, 28 квітня гасили пожежу легкового автомобіля АЗЛК в селі Синява Збаразької громади

Читайте також: Під час пожежі автомобіля на Тернопільщині загинув чоловік

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео