Ростислав Фук

Авто перекидалися і злітали з дороги: водії і пасажири дивом вижили у ДТП на Тернопільщині

Основними причинами ДТП за 7 грудня були слизька дорога та неуважність, зазначають в поліції

дтп-4

Три аварії впродовж 7 грудня зареєстрували правоохоронці на дорогах Тернополя та області. До лікарні за меддопомогою зверталися троє людей, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Так, о 00:06 неподалік селища Підволочиськ водій автомобіля Peugeot Expert не впорався з керуванням та злетів у кювет. Після цього автомобіль перекинувся. На момент ДТП в салоні авто перебувала 49-річна пасажирка. Її госпіталізували до травматологічного відділення.

Того ж ранку о 8:23 за меддопомогою звернулася і 75-річна пасажирка автомобіля Opel Astra. Аварія трапилася на дорозі Бережани - Жуків. За попередньою інформацією, авто занесло на слизькій дорозі, він з'їхав на узбіччя і там перекинувся. Водій не постраждав.

Злетів у кювет і водій автомобіля «ЗІЛ-ММЗ». Про автопригоду на дорозі Зборів - Козова, неподалік села Хоростець, повідомив житель Тернопільського району. На щастя, ніхто не травмувався.

У водіїв, учасників аварій, відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. По всіх ДТП тривають перевірки.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Протасевича-Довженка зранку, 8 грудня, сталася смертельна ДТП за участі перехожої. За попередніми даними, жінка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу та потрапила під колеса Toyota.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео