Віра Олександрович

Багатодітні родини у Тернополі можуть уточнити свої дані до 16 серпня

Надал

Багатодітні малозабезпечені сім’ї у Тернополі повинні отримати по 2 тис. грн на підготовку кожної дитини до нового навчального року.

Щоб уточнити дані або доповнити наявну інформацію, можна зголоситися в Управління соціальної політики Тернопільської міської ради до 16 серпня 2021 р.

Нагадаємо, «Терен» писав про те, що 4 серпня прийняли постанову Кабінету Міністрів України №803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей». Нею передбачили виплату одноразової грошової допомоги на дітей із багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до нового навчального року. Йшлося про 2 тис. грн на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 р. мала вік 6-18 років (включно).

- Власне, документи подаватимуть із Управління соціальної політики без звернення громадян, - каже міський голова Сергій Надал. – Тобто вони мають у своїй базі матеріали справ усіх сімей, які можуть бути одержувачами державної соціальної допомоги, передбаченої для малозабезпеченої сім’ї з числа багатодітних сімей. Але припускаємо, що у когось може бракувати документів чи змінилася ситуація. Вони можуть звернутися в Управління соціальної політики до 16 серпня.

Додаткову інформацію та консультації з цього приводу також можна отримати за такими номерами телефонів: (0352) 23-66-03, (0352) 23-66-04 і (067) 398-45-37. Окрім того, мер уточнив, що заявку про потребу в бюджетних коштах подадуть фахівці Управління соціальної політики. Після того, як відбудеться фінансування, проведуть і виплату допомоги. Коли саме – поки що не відомо.

Фото зі сторінки Сергій Надал у соціальній мережі «Фейсбук»     

Вибір читачів за тиждень

Відео