Ростислав Фук

Без батька залишився однорічний син: поблизу Тернополя попрощалися з Героєм (фото)

Вічна пам'ять Герою

В останню дорогу у селі Мишковичі Великоберезовицької громади провели 29-річного захисника України Тараса Юзьо. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Попрощатися та віддати останню шану Герою зібралися рідні, друзі, сусіди, побратими, однокласники, представники влади, духовенства та громадськості.

Страшна війна забрала життя люблячого сина, доброго брата, найдорожчого чоловіка та вірного друга. Без батька залишився маленький синочок Дем’янчик, якому 1,7 р. Україна втратила одного з найкращих Синів. Тарас Юзьо був добрим та щирим, завжди приходив на допомогу, умів підтримати у важку хвилину. Любив Батьківщину, був патріотом та вірним військовій присязі до останньої хвилини життя, – йдеться в повідомленні.

Тарас Юзьо народився 25 квітня 1994 року у селі Окопи Борщівського району. У 5-тирічному віці переїхав до села Мишковичі. Закінчив місцеву школу, здобув фах маляра-штукатура. Деякий час перебував за кордоном, де познайомився з майбутньою дружиною Галиною. Разом повернулися в Україну і у 2021 році одружилися. Невдовзі у подружжя народився син Дем’ян.

Із квітня 2023 року Тарас був мобілізований до лав ЗСУ. Служив гранатометником 3 мотопіхотної роти військової частини А2962. Загинув під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого мінометного обстрілу неподалік села Богданівка Донецької області.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Юзьо з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Тернопіль попрощається з загиблим Героєм

Фото Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео