Ростислав Фук

Била палицею до смерті: жительку Тернопільщини підозрюють в умисному вбивстві чоловіка

Сварка та бійка відбувалася на очах у 15-річної доньки, повідомляють у поліції

поліція

В умисному вбивстві дерев’яною палицею 38-річного жителя Івано-Франківщини  підозрюють жительку Чортківського району. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Нещастя сталося у ніч з 26 на 27 липня. Жінка зателефонувала на лінію «102» і розповіла, що невідомі на вулиці побили її чоловіка і він не подає ознак життя.

Бригада швидкої, яка приїхала на місце події, констатувала смерть чоловіка.  Судово-медичний експерт виявив понад 15 слідів від дерев'яної палки, яка лежала поруч, розламана навпіл.

Слідчі з’ясували, що до смерті чоловіка причетна його колишня дружина. Вона злякалася відповідальності й повідомила поліцейським неправдиву інформацію.

За словами підозрюваної, вони розлучилися місяць тому. У подружжя троє дітей – 10, 15 та 17 років. У ніч нещастя чоловік приїхав до них в гості та був дуже п'яний. Він почав вимагати в колишньої дружини гроші. Коли та відмовила, вдарив її кулаком в обличчя.

Жінка схопила двометрову палицю і вдарила нею кілька разів по потилиці чоловіка. Він почав втікати, а коли упав, жінка наздогнала і продовжила бити, доки той перестав подавати ознаки життя. Сварка та бійка відбувалася на очах у 15-річної доньки.

Жінку затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу та оголосили підозру за частиною 1 сттатті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Триває слідство. Долю неповнолітніх дітей вирішуватимуть соціальні служби.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео