Дарія Шевченко

Благодійна організація Тернополя буде допомагати потребуючим людям і під час карантину

bomzh_1-678x381

Благодійна організація «Карітас» не полишає своїх підопічних і під час карантину. Зокрема, двічі на тиждень, у понеділок і п’ятницю, волонтери будуть доставляти теплу їжу безхатькам у місця їхнього перебування. Про останніх сповіщатиме один із бездомних, з яким контактують.

Також у рамках благодійного проекту «PRO_Милосердя» працівники організації даватимуть продукти харчування і теплі обіди самотнім літнім людям. «Соціальне таксі» у понеділок, середу та п’ятницю обслуговуватиме хворих, які перебувають на гемодіалізі. Запис здійснюється традиційно за моб. 098 332 1414.

Щодо проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю», представники Центру для дітей Карітас-Тернопіль проводитимуть зустрічі онлайн з учасниками. В такому ж режимі волонтери консультуватимуть осіб з інвалідністю.

Працівники проєкту «Підвищення рівня соціальної відповідальності та участі громади на місцевому рівні» здійснюватимуть менторську підтримку парафій. Проводитимуться зустрічі онлайн зі священиками для заохочення здійснення волонтерської діяльності серед парафіяльних спільнот.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео