Блогінг 2021 року: про що писати тернополянам 

kak-sdelat-lichnyj-blog-v-instagram-696x331

У минулий четвер, 11 березня, «Терен» розповідав про всі підводні камені блогінгу. Сьогодні, 18 березня, ми розповімо тернополянам, з чого почати власний блог та в якому напрямку рухатись. 

Наразі ми розглядаємо соціальну мережу Instagram, яка нині є однією із найуспішніших для ведення блогів. І розпочнемо із найголовнішого – вибору теми. Так, саме від того, про що ви будете розповідати та як ви це робитимете, і залежить успішність вашого блогу.

У реаліях сьогодення користувачі хочуть конкретики, експертності та реальних життевих історій. Можна обрати так званий «лайфстал», де ви розповідатимете про власне життя, але нині так багато таких блогів, що людям більше не цікаво. Тому у 2021 році варто зупинитись саме на експертному блозі. Ви любиле готувати? Діліться цікавими рецептами. Ви працюєте бухгалтером? Розповідайте про те, як підприємцям вести бухгалтерію, як людям економити кошти, як сплачувати податки. Ви любите подорожувати? Розповідайте про те, як і де придбати дешеві квитки, які країни краще відвідати, що там варто подивитись. Я думаю, ви зрозуміли напрямок, в якому потрібно рухатись.

Однак, аби не втратити інтерес читачів, поміж екпертними темами, вам потрібно трішки розповідати і про ствоє життя, сім’ю, негативні та позитині моменти. Лише за таких умов, ваші читачі:

  • будуть довіряти вам як екперту;
  • згадуватимуть про вас не лише тоді, коли їм потрібна порада у вашій тематиці;
  • будуть ближчими до вас, адже розумітимуть, що проблеми є не тільки у них;
  • рекомендуватимуть вас друзям.

Сподіваємось вам було корисно. Зустрінемось у наступний четвер, 25 березня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео