Тамара Коблик

Брати Гадюкіни проведуть у Тернополі благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Культові виконавці неофіційного гімну Тернополя разом з гуртом «Гуцул Каліпсо» виступлять 22 травня у креативному кластері Na пошті

Брати Гадюкіни розпочинають благодійний тур на підтримку ЗСУ. У Тернополі концерт відбудеться 22 травня о 17:00 у креативному кластері Na пошті (вул. Чорновола, 4). Про це повідомляють на сторінці заходу у фейсбуці.

У програмі: виступ гуртів Брати Гадюкіни та Гуцул Каліпсо (Gutsul Calipso), що також можна буде подивитися за допомогою онлайн-трансляції.

Завдяки нашім Збройним Силам весь світ дізнався, що Україна – сильна країна, а наша сила в єдності. Українці всіх країн, єднаймося! – закликає вокаліст Братів Гадюкіних Михайло Лундін.

Кошти від продажу квитків на заходи туру, а також благодійні пожертви відвідувачів будуть направлені на закупівлю необхідного знаряддя для бійців ЗСУ та гуманітарну підтримку постраждалих від війни. Організатори благодійного туру Братів Гадюкіних співпрацюють з Фондом Help People, що відомий своєю допомогою внутрішнім переселенцям. Фонд організує евакуацію з міст, що обстрілюються, та надає місця для розселення з харчуванням.

Онлайн-трансляції концертів будуть доступні для всіх бажаючих на Офіційному youtube-каналі Братів Гадюкіних.

Квитки: secure.wayforpay.com/payment/gady.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео