Тамара Коблик

«Були найкращими друзями з дитинства»: на війні загинули двоє Героїв з Тернопільщини

Назар і Віталій разом служили у 24-ій окремій механізованій бригаді імені короля Данила. На жаль, разом і загинули

На війні загинули найкращі друзі: 27-річний Кирилюк Назар та 26-річний  Микуляк Віталій із с. Біла Чортківської громади. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Хоч і жили на різних вулицях, були найкращими друзями із раннього дитинства. Все і завжди робили разом. Разом двоє молодих ще не одружених хлопців вирішили стати на захист країни. Разом служили у 24-ій окремій механізованій бригаді імені короля Данила. На жаль, разом і загинули… - йдеться у повідомленні.

12 вересня близько 18 год вечора під час авіаційного удару в одному із населених пунктів Миколаївщини водій взводу протитанкових керованих ракет Кирилюк Назар та оператор-розвідник взводу протитанкових керованих ракет Микуляк Віталій отримали поранення несумісні з життям.

І у Назара, і у Віталія залишились батьки та рідна сестра.

Попередньо тіла двох Героїв зустрічатимуть у суботу , 17 вересня, в обідню пору (точний час повідомимо згодом) у Соборі верховних апостолів Петра і Павла у Чорткові, потім – у їхньому рідному с. Біла. Чин похорону знову ж таки попередньо заплановано на неділю, 18 вересня, - додають у міській раді.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих захисників з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Нагадаємо, на війні загинув тернополянин Володимир Савчук.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео