Ростислав Фук

«Був справжнім патріотом України»: на Тернопільщині попрощалися з офіцером Юрієм Ожоганичем

Заупокійну панахиду відслужили священники ПЦУ у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці села Потуторів

У Шумській громаді попрощалися з 50-річним старшим офіцером Юрієм Ожоганичем. Командир протитанкового артилерійського взводу загинув у Запорізькій області, повідомляють на сторінці Шумської громади.

Заупокійну панахиду відслужили священники ПЦУ у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці села Потуторів. Віддати шану загиблому прийшли рідні, жителі громади, військовослужбовці, представники влади та духовенства. На місцевому кладовищі труну Героя накрили державним прапором, під супровід оркестру присутні виконали гімн України p усіма військовими почестями, під залпи почесної варти поховали бійця.

Юрій Ожоганич народився у Черкаській області, спільно із дружиною та 5 дітьми проживали на Донеччині. У 2014 році, рятуючись від війни, переїхали на Шумщину, яка за 8 років стала для них рідною.

Юрій був справжнім патріотом України, прекрасним батьком, безкорисливим та щирим. Виховав гідно синів, які також стали на захист нашої держави, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Юрія Ожоганича з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 25 листопада Заліщицька громада провела в останню путь 24-річного захисника України - Миколу Тернопільського.

Фото Шумської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео