Дарія Шевченко

«Він був справжнім воїном»: на передовій загинув полковник з Тернопільщини

Тернополянин В’ячеслав Кравчук був учасником чотирьох 4 воєн. Вічна пам'ять Герою

На фронті загинув ветеран війни в Афганістані, ветеран АТО, командир окремого мотострілецького батальйону Збройних Сил України, полковник В’ячеслав Кравчук. Чоловік був активним волонтером та завжди йшов першим боронити рідну землю. Сумну звістку повідомив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

Ніколи б не міг подумати, що це буде остання наша зустріч. Останнє спільне фото. Остання розмова. На передовій. За кілька кілометрів від ворога. Війна забирає найкращих і справжніх воїнів. Тих, хто не вагаючись, йде на фронт захищати державу. Тих, хто ціною власного життя рятує сотні інших. Війна забирає Героїв. В‘ячеслав Кравчук був саме таким. Я познайомився з ним у 2015 році, під час служби в Лисичанську. З того часу він був моїм добрим другом, побратимом, наставником і порадником. Востаннє ми бачились 4 дні тому. Вчора його не стало. Свідомість відмовляється сприймати, - написав Володимир Болєщук.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та побратимам В’ячеслава Кравчука. Герої не вмирають.

Провести в останній путь В’ячеслава Кравчука 17 травня у Тернополі прийшли сотні тернополян та побратимів. Поховають полковника на Хмельниччині, звідки він родом. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео