Юля Вітюк

Центральну площу містечка на Тернопільщині чекають кардинальні зміни (фото)

У планах вкласти майдан бруківкою, озеленити територію, встановити ліхтарі та фонтан

У Козові збираються реконструювати центральну площу. Голова громади Сергій Добалюк розмістив на власній сторінці у Facebook перші світлини того, як виглядатиме нова, сучасна та комфортна локація. 

- Наразі спільно з фахівцями працюємо над проектною документацією, шукаємо найкращі ідеї, візуалізуємо заплановане, — пише голова Козівської громади Сергій Добалюк.

Візуалізація проєкту з реконструкції площі

За сприяння народного депутата Івана Чайківського, кошти на оновлення площі виділять з субвенції на соціально-економічний розвиток. Громада долучилась до співфінансування у розмірі 10%.

Улітку на центральній площі часто відбуваються різноманітні святкування, взимку красується центральна ялинка та й в будь-яку пору року жителі міста полюбляють тут проводити час.

- Козова — один з небагатьох центрів громад, які можуть похвалитися такою об’ємною і затишною центральною площею. Ми хочемо зробити «серце» нашого містечка ще затишнішим і привабливішим для жителів та гостей громади, — пише голова Козівської громади Сергій Добалюк.

У планах вкласти майдан бруківкою, озеленити територію, встановити ліхтарі та фонтан. Розпочнуть роботи з приходом тепла.

Візуалізація проєкту з реконструкції центральної площі

Нагадаємо, про те, що містечко чекає оновлення, Терен писав раніше. 

Фото з соціальних мереж 

Вибір читачів за тиждень

Відео