Дарія Шевченко

Через пандемію коронавірусу цього року форум аграрних інновацій на Тернопільщині не відбудеться

95168084_3174876712552154_120146826727784448_o

Цього року 18-19 червня 2020 року мав відбутись 5-ий міжнародний форум аграрних інновацій «Нове зернятко», який організовує компанія «Агропродсервіс». Проте, пандемія коронавірусу та карантин вніс свої корективи. Тому організатори дійства прийняли рішення провести форум в іншому форматі.

- Ми вирішили, що поле не може чекати і все, що висіяно, потребує догляду, аналізу, вивчення. – пояснює генеральний директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран. – Тому рішення прийнято наступне: проводити не форум, а тематичні огляди демоділянок для окремих зацікавлених невеликих груп партнерів та клієнтів: як теперішніх, так і майбутніх.

Очільник підприємства зазначив, зараз вони працюють над тим, щоб сформувати малі групи, які проводитимуть демоділянки протягом червня з розрахунком один день на одну групу.

- Ми розуміємо, що вплинути на протікання захворювання ми не можемо, але і не будемо наражати себе та клієнтів на небезпеку, - наголошує Андрій Баран. – Тому, якщо не буде кардинальних змін, то новий формат буде зорієнтований, в першу чергу, на огляд демоділянок, знайомство з технологіями та консультації в полях.

Таке рішення, на думку організаторів, сприятиме покращенню продуктивності роботи.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео