Тамара Коблик

Через сильний вітер на Тернопільщині 70 населених пунктів залишились без світла (фото, оновлено)

Усі служби працюють та ліквідовують наслідки негоди

Через сильні пориви вітру на Тернопільщині відбулося знеструмлення у 70 населених пунктах. В 7 з них - частково. Про це у своєму телеграм-каналі написав голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Як уточнили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області, станом на 09:00 28 жовтня, за даними «Тернопільобленерго», без електропостачання перебуває 70 населених пунктів краю, з них 7 – частково. Для відновлення задіяні бригади місцевих РЕМів.

У Кременці на вул. Горбача вітром пошкоджено покрівлю недобудованої будівлі комерційного призначення на площі 200 м.кв. А в с. Горинка Кременецької територіальної громади Кременецького району внаслідок падіння дерева пошкоджена покрівля житлового будинку.

На автодорозі М-09, поблизу с. Озерна Озернянської територіальної громади Тернопільського району, дерево впало на проїжджу частину та спричинило ДТП за участі 2-х автомобілів, обійшлося без потерпілих.

У м. Почаїв на вул. Старотаражській внаслідок падіння дерева на проїжджу частину було ускладнено рух транспорту. Для розчищування дороги залучали рятувальників.

Усі служби працюють та ліквідовують наслідки негоди.

Станом на 13.00 до електропостачання підключено 29 населених пунктів. 

Аварійно-відновлювальні роботи тривають на 19 лініях 110кВ, 178 ТП, у 41 населеному пункті.

Станом на 18.00 год  усі лінії 110 кВ підключено. 

Всі населені пункти Тернопільщини з електроенергією.

Також у парку «Сопільче» неподалік зоокутка впало дерево.

Фото з телеграм-каналу "Труха.Тернопіль"

Нагадаємо, синоптики попереджали, що у суботу, 28 жовтня, на Тернопільщині буде вітряно, пориви вітру досягатимуть небезпечних метеорологічних явищ

Фото Терену, ДСНС та з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео