Через тиждень пластуни Тернополя запросять у своє містечко

timthumb

8 квітня у Тернополі пластуни відзначатимуть 105-річчя з часу складання Першої пластової присяги, яка припадає на 12 квітня.

Пластова Присяга – одна з найважливіших подій в житті кожного пластуна, адже, складаючи її, він усвідомлено погоджується виконувати пластові закони та приписи, тим самим розвиваючи себе та Україну, пише plast.

Збір відбудеться о 09:30 у домівці, на вул. Федьковича,11 . Тоді вже традиційним вимаршем вулицями міста ми прийдемо на головну площу, де відкриємо наше свято. Після цього, у парку Шевченка діятиме Пластове містечко та Ярмарок, де кожен охочий зможе відчути пластову атмосферу та спробувати смачну випічку. Під час Ярмарку та Пластового містечка для пластунів, що зголосилися, будуть діяти цікаві активітети, де вони зможуть продемонструвати свої вміння працювати в команді, впевненість у собі, креативність та показати, хто достойний звання Найкращої команди на ДППП. Ввечері відбудеться велика пластова ватра з чудовими піснями та класними конкурсами. Отож, збирайте команду 6-8 людей з куреня та покажіть усе, на що ви здатні! З куреня може бути декілька команд. Зголоситись можна тут Якщо виникнуть питання – звертайтеся : Комендант заходу ст.пл.скоб Дмитро Сиротюк, ОЗО – 0 (96) 740 90 34 Писар – пл.розв. Анастасія Лук’янчук – 0 (98) 805 27 54

 

Вибір читачів за тиждень

Відео