Через дурну кров бовдури з Теребовлянського району зробили все так, як бачили у кіно

Викрали, побили, змушували копати могилу.

Маючи зуб на односельця, троє молодиків із Ласківців Теребовлянського району вирішили відімстити. Молоді хлопи (22, 23 і 25 років) образилися на 40-річного працівника фермерського господарства за те, що він розповів фермеру про їхню причетність до крадіжки металобрухту.

Першим кроком помсти було викрадення. Серед білого дня чоловіка підстерегли у центрі села, заштовхали до «Жигулів» одного з гоп-компанії, і, погрожуючи зброєю, вивезли до лісосмуги. Там знущання продовжились – один з бандитів навіть вистрелив у жертву з пневматичного пістолета. Потім, давши лопату, лиходії змусили чоловіка копати собі могилу. Протистояти трьом потерпілий не міг.

Від хвилювань та фізичного болю він втратив свідомість. Лише тоді бандюги зупинилися. Непритомного сфотографували на камеру мобільного. Навіщо, самі не знають. Кажуть, таке бачили у фільмах. Потім всадили жертву у машину і відвезли додому.

Міліціонери вилучили в зловмисників пневматичні пістолет і рушницю. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 146 Кримінального кодексу – незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Санкції статті передбачають покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Вибір читачів за тиждень

Відео