Чоловік обікрав своїх кумів на Тернопільщині

Двадцять банок м’ясної консервації виніс з господарства своїх кумів 57-річний житель Почаєва.

Кременецькі правоохоронці розслідують обставини крадіжки, що сталася у Почаєві. За один вечір невідомий виніс з літньої кухні місцевої жительки вісімнадцять банок тушонки та дві банки сала. Господарі й подумати не могли, що такої шкоди завдала їм зовсім не чужа людина – кум, якого вони всіляко підтримували.

Зі слів потерпілих, того вечора вони були на церковній службі. Коли повернулися, то помітили, що в їхній літній кухні хтось погосподарював. Невідомий виніс двадцять банок м’ясної консервації. Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного.

Виявилося, того  дня в гості до родини заходив кум. Довго кликав господарів, а коли зрозумів, що на обійсті нікого не має, вирішив зазирнути до літньої кухні, аби знайти щось поїсти. Чоловік часто приходив до знайомих, аби перекусити, бо власне господарство закинув і жив з того, хто що дав.

В кухні помітив поскладану на стелажах консервацію. Вирішив не просто перекусити, а набрати на потім. У пакет поскладав банки із закрутками і подався додому. Декілька днів, поки потерпілі не зверталися до поліцейських, їхній кум об’їдався тушонками. Наситившись, став вгощати чужою консервацією собак.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного кваліфікують частиною першою статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування.

Сектор комунікації головного управління національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео