Віра Олександрович

Чужі доходи – те, що цікавить жителів Тернопільщини

Запит

Аж 56 інформаційних запитів надійшло упродовж 11 місяців 2017 р. до територіальних органів ДФС Тернопільської області.

Це – аж на 58 запитів менше, ніж у січні-листопаді 2016-го, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Із загальної кількості отриманих інформаційних запитів до ГУ ДФС в області надійшло 38 (67,9%), у Тернопільську ОДПІ – 14 (25,0%), у Чортківську ОДПІ – один (1,8 %), у Кременецьку ОДПІ – 3 запити (5,4%), - перелічують у податковій.

За формою подання, 35 запитів надійшло звичайною поштою і 21 – електронною. До органів ДФС області від громадян надійшло 33 запити, від юридичних осіб – 17, від об’єднань громадян без статусу юрособи – 2, від представників ЗМІ – 4 запити.

Запитувачі насамперед цікавилися доходами і сплаченими сумами податків інших громадян, - кажуть у податковій. – Окрім того, запитували про кількість створених Центрів обслуговування платників і наданих ними адміністративних послуг. Інтерес викликала також інформація про проведені перевірки суб’єктів господарювання, сплату земельного податку і наявності податкового боргу.

За результатами розгляду фахівці органів ДФС області надали вичерпні відповіді на 39 запитів. У 14 випадках – відмовили у наданні інформації, а ще три запити надіслали належним розпорядникам інформації.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео