Чим американський гість допоможе Тернополю?

16 червня відбулася зустріч мера Тернополя Сергія Надала з керівником апарату віце-мера м. Сакраменто (США) Джозефом Девліном.

Зустріч відбулася у рамках проекту «Ефективне урядування через впровадження демократичних стандартів». Заокеанський гість мав змогу оцінити рівень відкритості для пересічних громадян всього документообігу міськради, а також ознайомитися з електронними ресурсами, які мають покращувати рівень комфорту містян. Також Джозеф Девлін поспілкувався з представниками малого і середнього бізнесу Тернопілля.

Джозеф розповів, що був приємно вражений, коли побачив результати роботи міської ради стосовно відкриття громадянам доступів до онлайн-сервісів, які містять інформацію стосовно бюджету, доходів та видатків, бо саме це свідчить про плідну роботу очільника міста та управління міськради.

«Дуже приємним є те, що пан Джозеф відгукнувся з готовністю і особистою, і керівництва міста Сакраменто бути консультантами Тернополя у плані впровадження електронного самоврядування, розвитку місцевої демократії. Сьогодні ми про це домовились, і сподіваюся, що співпраця буде плідною і для міста, і для громади в цілому», - зазначив на прес-конференції Сергій Надал.

Соломія БОЙКО.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео