Дарія Шевченко

Де тернополяни можуть швидко та якісно вивчити англійську мову?

learn-English-slide-1600x800px-1024x512

Тернополяни мають змогу вивчити іноземну мову, а саме англійську, не виходячи зі своїх домівок. На даний момент достатньо знати декілька корисних каналів на YouTube, адже відеоуроки сприяють швидкому вивченню мови.

Інтернет-видання «Львів. Місто натхнення» пропонує до вашої уваги пятірку найпопулярніших каналів.

1.EnglishwithJennifer

На цьому каналі є понад 400 навчальних уроків від англійського викладача. У систему занять входить граматика, вимова, аудіювання, тести, приклади та завдання.

2.EngVid

Це один із найбільших каналів за кількістю роликів. Кожне відео триває 5-10 хвилин, озвучене воно 1-ма іноземними викладачами.

3.BBC Learning English

На цьому каналі користувачам запропоновано найрізноманітніший контент: граматику, новини, навчання правильній вимові, музичні кліпи, інтерв’ю. Відео зявляються щоденно.

4.SpeakEnglishWithMisterduncan

Протягом тижня на ньому зявляються відео. Для цього каналу необхідні певні базові знання з англійської мови. Викладач - веселий та цікавий містер Дункан.

5. VOA Learning English

Даний канал мовних курсів походить від знаменитої студії «Голос Америки». На ньому викладена серія сюжетних роликів LetsLearnEnglish, яка оновлюється щодня, а також пояснення різних граматичних правил.

Тому, бажаючим наснаги та навчального потенціалу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео