Ростислав Фук

Де зараз працює ексголова Тернопільської ОВА Володимир Труш

Володимир Труш звільнений з посади очільника області понад місяць тому. Відтоді про нього було мало чути, немає дописів й на сторінці у фейсбуці. Останній - прощальний ще від 29 січня

Після звільнення з Тернопільської обласної військової адміністрації колишній голова Володимир Труш став викладачем Західноукраїнського національного університету. Про це стало відомо з допису на сторінці кафедри фінансів ЗУНУ.

Викладачі кафедри Богдан Малиняк та Володимир Труш в рамках роботи проблемної групи «Проєктна та грантова діяльність» обговорюють пропозиції кафедри органам місцевого самоврядування до налагодження співпраці. Серед них – розроблення бюджету для громадян, тобто буклету, який міститиме основну інформацію про бюджет територіальної громади, викладену в цікавій формі, яка зрозуміла кожній людині., – йдеться в дописі.

Викладачі кафедри Богдан Малиняк та Володимир Труш

Нагадаємо, 28 грудня 2023 року з'явився указ президента про звільнення голови Тернопільської ОВА Володимира Труша. Кабмін погодив звільнення. Відповідне розпорядження ухвалили на засіданні Кабміну 27 грудня.

Відтоді про ексголову було мало чути, немає дописів й на сторінці у фейсбуці. Останній - прощальний ще від 29 грудня.

Додамо, що Володимир Труш обіймав посаду голови Тернопільської ОДА з 19 березня 2020 року. До цього він очолював Рогатинську районну державну адміністрацію.

Як писав Терен, виконувачем обов'язків голови Тернопільської обласної військової адміністрації став Володимир Важинський.

Фото кафедри фінансів ЗУНУ

Вибір читачів за тиждень

Відео