Дебошира на залізничному вокзалі заспокоювали поліцейські

В інтернет-мережі тернополяни поширили відео, як напівроздягнений чоловік погрожує вчинити самогубство, звинувачуючи у доведенні його до цього вчинку правоохоронців. У тернопільському відділі поліції прокоментували ситуацію.

До правоохоронців надійшло повідомлення від диспетчера залізничного вокзалу про те, що до перехожих чіпляється та нецензурно висловлюється невідомий чоловік. Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення і, прибувши на вокзал, провели з хуліганом профілактичну бесіду.

Проте останній став чинити протест, звинувачуючи усіх, в тому числі й працівників поліції та співробітників залізничної станції в упередженому ставленні до себе. На знак цього зняв одяг, вийняв захований кухонний ніж і став погрожувати самогубством. Правоохоронці, аби заспокоїти дебошира, заманили його до крамниці і піймали. Відтак він був доставлений до травмпункту, а звідти – до психоневрологічного диспансеру.

Як з’ясувалося, хуліганив на залізничному вокзалі 35-річний житель обласного центру ромської національності. В нашому місті він проживає на квартирі співжительки. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності, веде антигромадський спосіб життя. На даний час в суді розглядається кримінальне провадження, де він підозрюваний у спричиненні тілесних ушкоджень середньої важкості.

За хуліганство на залізничному вокзалі зловмисникові теж доведеться відповісти. Щодо нього складено адміністративний протокол за статтею 173 КУАП.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео